Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostfyllda paprikor

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergott till vardag och fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek paprika så att de blir mjuka. Låt svalna och ta därefter bort skalet.
  2. Skär av toppen så att det blir en öppning och ta bort så mycket som möjligt av kärnorna.
  3. Vispa upp äggen i en djup tallrik.
  4. Fyll därefter paprikan med riven ost. Vänd runt varje paprika i mjöl, doppa därefter i ägg och vänd slutligen i ströbröd.
  5. Hetta upp 4-5 dl olja i en djup panna. Fritera paprikorna.
  6. Serveras varma och är ett gott tillbehör till ex grillat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.