Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostgratinerad fisk med tomater

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Funkar även med djupfryst, halvtinat fiskblock delat i ca: 3 cm skivor.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 gr Lägg fisken i en lättsmord ugnsform. Krydda lätt med salt, peppar och lite citronsaft Strö på osten Blanda grädde och potatismjöl och slå det över fisken. Dela tomaterna och ställ dem sidan om fisken, salta dem lätt. Sätt in formen i ugnen ca. 20 min. eller tills fisken känns fast och vit

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.