Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostgratinerade spättafileér på spenatbädd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod kombination med spätta och spenat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader Koka spenaten sakta tills den tinar upp så mycket att den går att dela, ca 5 min. Krama försiktigt ur spenaten och fräs den ett par min i fettet utan att den får färg.
  2. Krydda med salt,peppar och vitlökspulver. Bottna en smord ugnsfast form med spenaten. Lägg spättafileérna ovanpå. Blanda ost,lök och curry och strö över fisken. Gratinera ca 15 min. Servera med kokt eller pressad potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Antonia2010 24 februari 2013

    Härlig, god och snabblagad gratäng. Barnen älskar den. Henrik

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.