Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostpanerad fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ska vara västerbottenost, men det går jättebra med vanligt riven ost. Gott att göra som helgsmat eller till fest.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva fläskfilén i önskad tjocklek. Jag brukar blanda ner kryddor i mjölet. Vänd sedan först skivorna i vetemjöl, sedan i ägg och till sist i riven ost. Stek i margarin. Vänd ofta för osten brukar ha förmåga att brännas. Om man vill kan man lägga köttbitarna färdig stekta i en ugnsform och in i ugnen. Men då mister dom krispigheten. Klar att servera till ex. potatis, sallad och sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.