Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oxrullader

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En husmanskosträtt som numera är att betrakta som riktig festmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Platta ut köttet lätt. Krydda med peppar och lite salt. Lägg på en strimlad saltgurka, rulla ihop och fäst med tandpetare.
  2. Fräs löken lätt och lägg över den i en gryta. Bryn sedan rulladerna väl och lägg dem i grytan. Pudra över mjöl och slå på buljong. Mosa ansjovisen och tillsätt den med lite av spadet från burken. Låt grytan puttra under lock cirka 35 minuter.
  3. Tillsätt grädde, pepparkorn och lagerblad och koka ytterligare tills köttet känns mört. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.