Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päron- och ananasstubbe

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Smarrig rulltårta som med vispad grädde och hackad blir till smarriga bakelser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 225 grader.
  2. Kläd en långpanna, 30 x 40 cm, med bakplåtspapper. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Vänd ner potatismjöl och bakpulver i äggsmeten. Smaksätt med päron arom. Häll smeten i långpannan. Grädda mitt i ugnen i 5-10 minuter. Strö socker över hela kakan. Stjälp upp den på ett sockrat bakplåtspapper. Medan kakan svalnar kan du göra smörkrämen.
  3. Rör ihop alla ingredienserna till en härligt gul och ananassmakande kräm. Bred ut krämen över kakan och rulla ihop den från kortsidan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.