Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronkaka med saffran

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Sagolikt god päronkaka som får en härlig färg från saffran.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Knåda alla ingredienser till degen. Tryck ut degen i en pajform, ca 28 cm i diameter.
  3. Skala och tärna päronen. Blanda päronen med ingredienserna till fylllningen och häll över pajskalet.
  4. Grädda kakan i ugnen i 40 minuter. Ta ut och låt svalna.
  5. Servera kakan med en klick grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.