Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paj med svarta vinbär och färskost

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Paj med svarta vinbär och färskost

Ingredienser

Instruktioner

  1. Deg: Vispa smöret och sockret luftigt. Vispa ner ägget och sen mjölet blandat med bakpulvret. Smörj och bröa en form med löstagbar botten. Tryck ut degen jämnt i formen upp på kanterna.
  2. Fyllning: Rör ihop kesellan, sockret och ägget. Häll smeten i formen och strö över bären. Baka i ugn, ca 1 timme på 175°C.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.