Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panerade madaljonger

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ädelosten ger lite mer "drag" i svampen utan att den för den skull blir någon ostsås. Såsen och köttet är båda smakrika men kompletterar varandra fint.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 4 bitar. Banka ut det något till medaljonger. Vispa ihop dragon,ägg och senap. Salta och peppra. Vänd köttbitarna i mjölet, sedan i äggblandningen och sist i det rivna brödet.
  2. Skala och finhacka löken. Dela svampen i bitar. Fräs löken i smör. Tillsätt svampen, låt fräsa med någon minut. Häll på grädden. Låt den koka in något i svampen. Rör ner osten. Salta och peppra.
  3. Stek kotletterna i smör ca 2 minuter per sida.
  4. Potatiskaka passar bra till. Garnera gärna med några blad färsk dragon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.