Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panering LCHF

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Supergod panering för oss LCHF-are.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torra ingredienser. Vispa upp ägget och doppa köttet/fisken först i ägget sedan i paneringen. Stek sedan i rikligt med matfett.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaullabritt 7 november 2012

    Toppen. Har ätit LCHF i tre år utan att ha hittat något bra sätt att panera fisk. Idag har vi ätit panerad vitfisk. Jättegod. Gillades av alla i familjen. Hädanefter kommer jag att testa fiskpinnar, schnitzel och kalopps med denna panering. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.