Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprika- och köttgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mjölkfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor. Koka upp iMat, vatten, paprikapulver och buljong. Rör ihop. Skala och skär löken i tunna klyftor och lägg i. Lägg sedan i köttet, lite i taget så vätskan håller sig kokande. Låt småputtra i 10-15 minuter. Skölj paprikan och skär den sedan i tunna strimlor, lägg i grytan och låt sjuda några minuter. Häll i redning om du vill ha grytan lite tjockare.
  2. Servera med ris eller potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.