Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikasallad med groddar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En knaprig och god sallad som tillbehör till kött eller fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman vinäger, salt, peppar, olja och vatten till en dressing. Skala och dela löken. Skär lök och paprika i tunna strimlor, blanda med dressingen och rör om. Låt stå 1 timme.
  2. Skär vattenkastanjerna i tunna skivor och skölj groddarna, blanda i dem med paprikablandningen och låt stå ytterligare en stund.
  3. Lägg paprikasalladen på en bädd av grönsallad och strö över sesamfrö.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.