Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikasås

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

God och lite lyxig sås med en avancerad smak trots att den är så lätt att göra. God till både kött, kyckling och som festlig dipsås.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225°C. Skölj paprikorna och skär dem i klyftor. Lägg dem i en ugnssäker form och ringla över 1 msk av olivoljan. Sätt in paprikorna mitt i ugnen ca 10 minuter. Låt paprikan svalna. Mixa paprika och vitlöksklyfta med crème fraiche. Krydda med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.