Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmalindad laxburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Laxfärsen gör du på ett kick. Biffarna är lindade i parmaskinka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör laxen hastigt i matberedare till en grov färs tillsammans med salladslök och oliver. Salta och peppra och forma fyra burgare. Platta till dem lätt. Linda en skiva skinka tvärs över.
  2. Tomatsallad: Skär tomaterna i bitar och strimla salladslöken. Blanda med krasse, salt och peppar. Rör i lite olivolja och ett par droppar balsamvinäger.
  3. Grilla burgarna cirka 2 minuter på varje sida. Grilla eller rosta bröden. Servera burgarna med bröd och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.