Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pascha med hallon och blåbär

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

En slags superfräsch ostkaka med citron. Inspirerad av en traditionell rysk påskdessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa smör och socker fluffigt. Vispa i äggulorna, en i taget. Rör ner resten av ingredienserna. Lägg en tunn kökshandduk i ett durkslag och häll i smeten. Låt stå i kylen (över en skål) ett dygn.
  2. Rårörda hallon: Rör hallon med socker tills sockret smält.
  3. Vänd upp paschan på ett serveringsfat och garnera med färska bär och eventuellt citronmeliss. Pudra över florsocker. Servera med rårörda hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.