Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påskens laxmousse

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Enkel och mycket uppskattad. Räcker till många.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg laxbiten i en kastrull. Fyll upp med vatten så det precis täcker fisken. Tillsätt salt, skivad citron och lök i skivor samt persiljekvisten och vit- och kryddpepparkornen. Koka upp och låt sjuda tills fisken är klar. Ta upp fisken och låt den kallna. Dela den kokta laxen (200 g) och den rökta laxen i mindre bitar och finfördela i mixer. Häll i creme fraiche och nymald svartpeppar. Mixa och häll sedan upp i en serveringsskål.
  2. Läckert mums till Påskbordet

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.