Det riktigt vattnas i munnen på mej! Denna dessert åt jag på min systers 50-årskalas och den var så god!
Instruktioner
- Koka passionfruktspuré och råsocker tills häften återstår, tillsätt den blötlagda gelatinen. Låt svalna.
- Vispa äggvitorna tillsammans med florsocker till en maräng. Vispa grädden. Vänd ner grädden i passionspurén, tillsätt marängen. Häll upp i portionsringar. Kyl.
- Blanda det rivna skalet från limen tillsammans med socker. Rulla bavaroiserna i limesocker när det är dags att servera.
- Mango: Koka socker och vatten i 5 minuter. Låt kallna Blanda i 3 msk Campari när lagen kallnat
Marinera den skivade mangon i camparisockerlagen minst 1 timma innan servering, blanda med passionsfrukten när det är dags att servera.
- Flarn: Koka upp socker, honung, och smör. Tillsätt pektinet och koka tills det att det släpper kanterna. Blanda i pistagenötter, stryk genast ut massan på en bakmatta och baka av i 175° varm ugn i 15-17 minuter. Skär eller bryt toscan i passande bitar.
Publicerat den
9 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar