Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Passionsfruktsbavaroise med mango och Campari

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Det riktigt vattnas i munnen på mej! Denna dessert åt jag på min systers 50-årskalas och den var så god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka passionfruktspuré och råsocker tills häften återstår, tillsätt den blötlagda gelatinen. Låt svalna.
  2. Vispa äggvitorna tillsammans med florsocker till en maräng. Vispa grädden. Vänd ner grädden i passionspurén, tillsätt marängen. Häll upp i portionsringar. Kyl.
  3. Blanda det rivna skalet från limen tillsammans med socker. Rulla bavaroiserna i limesocker när det är dags att servera.
  4. Mango: Koka socker och vatten i 5 minuter. Låt kallna Blanda i 3 msk Campari när lagen kallnat Marinera den skivade mangon i camparisockerlagen minst 1 timma innan servering, blanda med passionsfrukten när det är dags att servera.
  5. Flarn: Koka upp socker, honung, och smör. Tillsätt pektinet och koka tills det att det släpper kanterna. Blanda i pistagenötter, stryk genast ut massan på en bakmatta och baka av i 175° varm ugn i 15-17 minuter. Skär eller bryt toscan i passande bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.