Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med kyckling, cashew och parmesan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Riktigt god kycklingrätt!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillagning Börja med att koka upp pastavatten och låt pastan koka så att den är färdig samtidigt som såsen.
  2. Skär kycklingen i bitar (cirka 2x2 cm).Fräs kycklingen i lite olja och krydda med salt och peppar. Tillsätt purjolök, paprika och tomat när kyckligen fått färg. När grönsakerna mjuknat tillsätts bladpersilja, nötter, matlagningsgrädde samt parmesanost. Krydda med salt och peppar samt en knivsudd cayennepeppar och smaka av.
  3. Servera med en kvist bladpersilja och lite riven parmesan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Sussilo56 21 april 2012

    Gjorde dubbel sats och fick matlådor på köpet! :) En halv hackad röd chili och en skivad banan fick samsas med övriga ingredienser och det blev gott. Kanske lite mango chutney förhöjer smaken ännu mer? Ska testa nästa gång! Tack för ett bra recept! :))

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.