Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med lamm och kantareller

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En vild höstpasta. Har du inga kantareller kan du ta champinjoner eller ostronskivling. 570 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek färsen i 1 msk smör. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Skala och finhacka lök och vitlök, stek i 1 msk smör. Tillsätt kantarellerna och stek ytterligare 3 minuter tills all vätska kokat in.
  2. Tillsätt den stekta färsen, grädde och timjan. Låt koka ihop 3 minuter, krydda med 2 krm salt och 1 krm peppar. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av och blanda den med lammfärs- och kantarellsåsen. Servera bums.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.