Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastagratäng med fläskfile och kantareller

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kalasgod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan låt rinna av. Hacka löken. Skär filén i tunna skivor eller strimlor.
  2. Skiva zucchinin.Skär baccon i strimlor. Strimla tomaterna. Fräs löken, tillsätt filén, salta och peppra och låt fräsa med. Ta upp löken och filén. Bryn svampen och ta upp den. Fräs bacon och ta upp. Fräs zucchinin.
  3. Blanda ricottan med gratängosten, crème frichen, ägg och pinjenötter i en bunke. Smaka av med salt och peppar.
  4. Vänd ner pastan och alllt det frästa samt tomaterna. Blanda allt väl och häll över i en smord ungsform. Grädda ca 40 minuter i 200 grader.
  5. Garnera med hyvlad parmesan och persilja.
  6. Täck formen med bakplåtspapper mot slutet om den börjar bli för brun. Servera med sallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.