Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås med creme fraiche

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Omtyckt av våra tonårsgrabbar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär baconet i mindre bitar, purjolöken hackas. Bryn detta i en stekpanna. Häll över matlagningsmjölet och vattnet, rör om, låt puttra en liten stund. Tillsätt creme fraiche, soya, vitpeppar och dragon. Koka upp allt.
  2. Serveras med spaghetti och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marielotta 5 januari 2009

    Hej, nästan som jag gör, fast jag har två buljongtärningar, 5 dl vatten och bara en burk cremefraiche. Varierar mellan att använda mig av rökt skinka och ibland bacon. Använder inte soja heller så det blir en vit sås. Himla gott iallafall. Jag serverar med färsk bandspagetti och sallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.