Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotspanerad gösfilé

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Fisk är så underbart gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta fisken på båda sidorna. Panera, först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i en blandning av ströbröd, parmesanost och pepparrot.
  2. Stek fisken i smöret på medelvärme, 3 min på varje sida tills paneringen blivit knaprig och gyllenbrun.
  3. Servera tillsammans med klyftpotatis och citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.