Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persiljesallad med yoghurtsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Bara måste prövas.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och hacka persilja och mynta grovt. Skölj och strimla löken. Skölj och skala gurkan. Skala och kärna ur avokadorna. Skölj tomaterna. Blanda yoghurt, citronsaft, olja, vitlök och kryddor. Skär gurkan i 2 delar på längden och skiva dessa. Skär också avokadon i skivor samt tomaterna. Lägg dem i grupper på ett stort fat. Blanda persilja, mynta och lök med yoghurtsåsen. Fördela detta över fatet. Servera salladen med bröd och ev. skinka i skivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.