Det här är god och lättlagad bjudmat...så smaklig måltid!
Instruktioner
- Ugn 180°C.
- Lax:
Tina och torka av laxbitarna. Lägg laxen på en plåt och bred över 1–2 matskedar pesto på varje laxbit. Grädda laxen i ugn på 180°C i ca 12 minuter. Känn med en kniv i laxen. Om den är klar så delar den lätt på sig.
- Crostini:
Rosta ciabattaskivorna i ugn på 180° eller i brödrost. Dra med vitlöksklyftan på den rostade ytan. Ringla över olivolja och salta.
- Sparris & Ruccolasallad
Sjud sparrisen i saltat vatten i ca 5 minuter. Tag upp sparrisen och låt den ånga av. Skär sparrisen på längden 1 gång och lägg på ett fat. Blanda alla ingredienser utom ruccola och parmesan i en skål. Smaka av med salt och peppar. Lägg röran på sparrisen, toppa med ruccola och servera med crostini.
Publicerat den
9 januari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar