Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Picnicbog med grönpeppar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme 35 minuter
Skriv ut

Mixade med kryddor igen och detta blev riktigt starkt men gott.

Ingredienser

Instruktioner

Salta bogen runtom, gör likaså med vitpepparen. Klappa in köttet. Mortla ganska mycket grönpeppar och klappa in köttet med det. Sätt in i 175 grader varm ugn, nederst. Låt stå i 1½ timme. Serveras med potatisgratäng.Kanongott!!!!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bitten56 2 november 2012

    Detta var kanongott, men jag råkade ta ut fel kött ur frysen. Det blev benfri kotlettrad istället. Gudars skymmning vad gott det blev. Grönpeppar på köttet var en höjdare. Potatisgratäng , rödvinsås och Haricot Verts hade vi till. Full pott i poäng från oss.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.