Kyckling marineras i citron, täcks med kokos och wokas, en delikat rätt som är perfekt för sommarbjudningen.
Instruktioner
- Skär varje kycklingfilé i sex jämntjocka strimlor på längden.
- Blanda vitlök, färskpressad limesaft, apelsinsaft och rom i en skål som inte är av metall. Lägg i kycklingen och vänd den i marinaden. Täck över och kyl i tre timmar, vänd ofta.
- Lägg kokosen i en skål. Ta upp kycklingen ur marinaden och vänd strimlorna i kokosen med hjälp av en tång så att de täcks av kokos runtom.
- Hetta upp olja och margarin i en teflonstekpanna på medelvärme. Stek kycklingstrimlorna i omgångar 5-6 minuter tills strimlorna är gyllene runtom. Servera med limeklyftor.
Publicerat den
30 april 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det här receptet låter väldigt fräscht. Kommer att provas snarast. Återkommer med betyg efteråt.