Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pikant rabarbersylt

 
Skriv ut

Rabarbersylt med äppelmust och ingefära.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skär rabarbern i fina bitar.
  2. Lägg bitarna i en gryta. Slå över äppelmust och låt rabarbern koka i 10 minuter.
  3. Tillsätt ingefäran, vaniljsockret och sockret. Låt sylten koka 10-15 minuter.
  4. Ta grytan från värmen, skumma och tillsätt Atamon. Häll upp på rena, varma glasburkar och tillslut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.