- Serverar: 4 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
Åt denna sillunch när jag var i Ungern.
Värdfamiljen skrev ner det till mej.
Och jag har bjudigt på den många gånger.
Lika omtyckt varje gång.
Instruktioner
- Rulla sillfileerna och ställ dem på fyra portionstallrikar.
- Skjölj paprikorna. dela dem mitt itu och tag noga bort alla kärnor. Skär bort en bit i bägge ändarna, så att fyra breda ringar återstår.
- Ställ dem bredvid sillen på tallrikarna.
Skala och hacka rödlöken, hacka gurka och det avskurna från paprikorna.
Blanda majonäs och gräddfil.
- Smaksätt med vinäger, salt och paprikapulver.
Rör ner lök,gurka,paprika och ärtor.
Fördela blandningen i paprikorna.
- Garnera med rödlöks-ringar och dillkvistar.
Servera gärna nypotatis som rullats i dill till.
Publicerat den
15 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar