Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pissaladiere med getost och jätteräkor

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Annorlunda och gott.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med tomatsåsen. Hacka löken. Finhacka vitlöken. Fräs lökhacket. Skär tomaterna i tärningar. Tillsätt dem plus de krossade tomaterna till löken. Rör ner tomatpurén. Lägg i lagerbladet och krydda med cayenne- och paprikapulver. Sjud under lock på svag värme i 20 min. Rulla ut smördegen och dela den på mitten. Lägg båda delarna på papprad plåt. Vik upp små kanter runt om. Fördela ett tunt lager tomatsås på. Skär tomaterna och getosten i tunna skivor och lägg på dem. Vänd räkorna i olja och fördela dem ovanpå. Strimla de soltorkade tomaterna och strö över. Grädda pissaladiererna i 25 min i 200 º. Garnera med färsk rosmarin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.