Pizza med de bästa Italien har att erbjuda, lufttorkad skicka och krämig mozzarella.
Instruktioner
- Pizzadeg:
- Rör ut jästen i vatten i en degbunke. Blanda i socker, salt, olivolja. Blanda i mjölet och knåda degen elastiskt med köksassistent på högsta fart, de tar ca 10-20 min. Jäs pizzadegen i en stor bunke, under handduk i 35 min. Dela degen i fyra bitar och baka ut dem med hjälp av en kavel på mjölat bord eller på bakplåtspapper.
- Fyllning:
- Sätt ugnen på 220°C, bred ut pastasåsen på degen och lägg på den skivade mozzarellan. Baka av i ugnen tills pizzabotten blivit gyllenbrun. Ta ut pizzabotten och toppa med tillbehören. Ringla över en god olivolja, flingsalt, svartpeppar och riven parmesan.
Publicerat den
8 oktober 2015
Liknande recept
Skriv kommentar