Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pösig Tonfisksmörgås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 8 minuter
Skriv ut

I receptet står 3/4 dl majonnäs, men jag tar crème fraiche, eftersom jag inte är så förtjust i majonnäs. Dessutom tycker jag det är snålt med EN burk tonfisk till fyra mackor, så ta gärna 2 eller 1½.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Smöra bröden. Häll vattnet av tonfisken. Blanda samman majonnäs (eller crème fraiche), senap, lök och ost- Vispa äggvitan till hårt skum och vänd försiktigt ner den i ostblandningen.
  2. Fördela tonfisken på brödskivorna, och ost- äggviteblandningen ovanpå. Gratinera 5-8 min
  3. Servera med en sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.