Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pösiga spagettimunkar

 
Skriv ut

Jag har alltid en förmåga att koka för mycket spagetti, så det blir alltid munkar dan efter. Det är enkelt att göra och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär spagettin i mindre bitar.
  2. Blanda kesellan med ägggulorna, honung, russin och rivet skal av citonen. Vispa ner vetemjölet och lägg i spagetti.
  3. Visppa äggvitorna till fast skum, vispa i sockret. Blanda i spagettimassan.
  4. Stek små plättar, srö över socker och kanel.
  5. Severa med äppelmos

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.