Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pommes Duchesse

 
Skriv ut

detta är en bra potatis rätt, som kan ha till mycket,

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen så att den blir mjuk det är viktikigt att man inte kokar för mycket så all potais stärkelse försvinner ,häll av allt vatten lät den ånga av sig på spisen en stund, vispa in äggulorna ett i sänder ,den ska ha en ganska bra konsistens för att kunna spritsas. Smaksätt med salt och peppar.
  2. Pommes Duchesse Fastare potatismos med äggula i.
  3. Pommes Williams Panerad med strö bröd och hyvlad mandel.Pommes Duchesse som friteras så att det ser ut som ett litet päron

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.