Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatiscurry med saffran och spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna rätt serveras alltid med stekt halloumi hemma hos oss. Servera gärna med extra limeklyftor och grönsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna potatisen. Hetta upp lite olja och råstek den tills den fått en vacker färg. Ställ åt sidan.
  2. Hacka lök och vitlök, svetta genomskinlig i lite olivolja, tillsätt spiskummin, koriander och saffran och låt fräsa med någon minut. Tillsätt avspolade kikärter, stekt potatis, kokosmjölk och socker. Låt puttra under lock ca 15 minuter.
  3. Smaka av med lite salt och pressad lime, vänd ner spenaten och låt allt bli varmt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.