Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad på grekisktvis

 
Skriv ut

Den godaste potatissalladen jag ätit.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och koka potatisarna, låt svalna. Koka äggen så de blir hårdkokta. Skär potatisarna i små bitar. Skala äggen och skär de i små bitar.Skala löken och skär den i små bitar och gör likadant med ättiksgurkan, lägg allt i en skål. Blanda i finklippt persilja, vinäger, olivolja och majonäsen. Krydda med salt och svartpeppar. Ställ i kylskåpet , så den får dra ett tag och sedan...... God aptit säger jag bara.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.