Prova de här örtsmakande potatisstavarna. De är så knapriga och goda att du kommer att vilja ha mer.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Skär potatisen i långa stavar som är cirka 1 cm tjocka och lägg dem i en skål.
- Blanda olja, basilika och chiliflingor i en liten skål.
- Häll oljeblandningen över potatisen och vänd så att stavarna täcks av marinaden.
- Lägg potatisstavarna i ett lager på en bakpappersklädd plåt.
- Ugnsstek 20 minuter.
- Lägg 1 msk parmesan åt sidan. Blanda resten av parmesanen och vitlöken och strö hälften av blandningen över potatisen.
- Vänd potatisstavarna och strö över resten av ostblandningen. Ugnsstek ytterligare 10-15 minuter tills stavarna är knapriga på utsidan och mjuka på insidan.
- Strö 1 msk parmesan över och servera.
Publicerat den
4 december 2009
Liknande recept
Skriv kommentar