Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisvåfflor med hamburgerkött och senap

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Matiga våfflor med en god röra på hamburgerkött, senap och kesella. 300 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv potatisen grovt på ett rivjärn. Krama ur så mycket vätska som möjligt ur potatisen. Blanda mjölet med bakpulver och salt. Tillsätt vattnet och vispa till en klumpfri smet. Vänd i potatisrivet.
  2. Smält smöret i en kastrull. Häll smöret i smeten. Grädda våddlorna av smeten i ett våffeljärn. Lägg våfflorna på ett galler medans de andra gräddas.
  3. Strimla hamburgerköttet. Rör ut kesellan med vattnet och smaka av med senap, salt och peppar. Klipp kryddkrasse och blanda i hamburgerköttet.
  4. Servera de nygräddade våfflorna med toppingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.