Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Provensalska tomater

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar bra till lammsteken

Ingredienser

Instruktioner

ugn 175 gr Skär locket av tomaterna. Gröp ur kärnor och innerväggar. lägg tomaterna upp och ner så att de fårrinna av. Skär kanterna på brödet och smula ner i en skål. Blanda samman det med persilja, basilika, pressad vitlök och olja. Fyll tomaterna med blandningen och strö över lite riven ost. Grattinera dem i ugnen ca 20 min eller tills de fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.