Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pytt i panna med senaps och gurksås LCHF

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Mycket god. Man kan blanda lite vad man vill till pytten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sås: Ör ihop Philadelphiaosten och Créme fraichen. Smaksätt med senap, vitpeppar och salt. Blanda ner några smågurkor och strö på lite perilja. Låt stå och dra någon timme i kylskåpet innan serveringen.
  2. Pytt i panna: Skär kassler eller skinka i små kuber. Tärna baconet. Hacka löken grovt Dela champinjonerna i 4 delar. Dela den kokta brysselkålen i 4 delar
  3. Stek baconet några minuter tills den fått färg. Lägg över baconet på ett fat medan du steker svampen och löken.
  4. Lägg i det andra köttet och låt det steka med en stund. Lägg till sist i brysselkålen och baconet och låt allt steka tills det känns färdigt.
  5. Stek äggen, färdigt att servera. Smaklig spis. Servera gärna en grönsallad till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • evenfalls 2 maj 2010

    Ska det inte vara potatis?

  • Lila-76 3 oktober 2011

    Jättegott blev det! Såsen gjorde susen till denna rätt. Jag bara älskar brysselkål :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.