Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pyttipanna på gourmetvis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Servera denna lyxiga pytt med äggulor eller stekta ägg och rödbetor på klassiskt vis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa och skär fläskfilén i små tärningar, skär chorizon i lika stora bitar.
  2. Skala och skär rotfrukterna i mindre tärningar. Skär bleksellerin i slantar och finhacka den gula löken och vitlöken.
  3. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek kött och korv tills det får fin färg. Krydda med salt och peppar. Ta köttet från pannan och lägg i rotsakerna och sellerin. Stek tills det får fin färg. Krydda med salt och peppar.
  4. Blanda ner alla ingredienser och låt allt fräsa i ytterligare några minuter under omrörning. Smaka av med salt och peppar och strö över hackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.