Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rå blåbärssaft

 
Skriv ut

Hittade det är receptet bland mammas papper, hon fick det 1969 av tant Elsa så jag är uppvuxen med den här saften.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och mosa bären. Vattnet och vinsyran tillsätts, får sedan stå ett dygn och dra.
  2. Sedan silas saften och sockras, röres till sockret är smält.
  3. Hälls upp på flaskor och paraffineras.
  4. Eller så häll upp i plastflaskor eller burkar för att sedan frysas in och ta fram en flaska i taget.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.