Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberkaka med vaniljsås

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Kanon god kaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ägg, socker och salt pösigt.
  2. Riv bittermandeln. Rör ner mandeln och kvarg. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner det i äggsmeten.
  3. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbarkant, ca 24 cm i diameter.
  4. Strö över rabarbern. Grädda i nedre delen av ugnen 30-35 minuter.
  5. Låt kakan svalna. Sikta över florsocker. Vispa vaniljsåsen lätt och servera till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.