Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj med mandelmassa

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mums! Efterrätten med det lilla extra Glutenfri.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en rund låg pajform med smör. Skölj och skär rabarbern i skivor och lägg i formen. Blanda sockret med potatismjöl och strö över rabarbern. Sätt fatet mitt i ugnen, 15 minuter. Strö över pistasch- och valnötter. Riv mandelmassan på den grova sidan av rivjärnet och fördela över rabarber och nötter. Sätt in formen i ugnen igen, 10 minuter tills den fått fin färg. Dekorera med florsocker, limezest (rivet limeskal) och en jordgubbe. Servera pajen ljummen med kall vispad grädde eller vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.