Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkpasta med curry och dill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Otroligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och spola kall under rinnande vatten. Skala räkorna, dela och kärna ur och finhacka chilin. Skala och finhacka vitlöksklyftorna. Hacka dillen.
  2. Hetta upp rapsoljan i en stekpanna och fräs räkorna, chilin och vitlöken lätt i oljan. Pudra på curryn, lägg i pastan och låt allt bli varmt.
  3. Smaka av med salt och peppar. Blanda sist ner dillen. Servera med citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.