Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räktoast

 
Skriv ut

Små rostade brödrundlar som toppas med marinerade räkor. Perfekt till buffébordet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta ut tolv rundlar ur bröden och rosta dem i ugnen.
  2. Skala av de yttersta hårda bladen på citrongräset och skiva resterande fint.
  3. Fräs lök, citrongräs och vitlök några minuter. Tillsätt räkor och limesaft och låt det bli genomvarmt. Rör ner chilisås och koriander. Smaka av med salt.
  4. Lägg lite grön sallad på varje bröd och toppa med räkorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.