Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rågbröd med kummin och dillfrön

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ett enkelt bröd att svänga ihop utan jäsning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda alla torra ingredienser i en degblandare eller stor bunke. Tillsätt sirap och lättfil, rör till en slät smet.
  3. Smörj två brödformar med olja och fördela smeten jämnt.
  4. Grädda i ca 45 minuter tills brödet fått färg och känns färdigt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.