Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rågbulle med pesto och parmaskinka

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Energi 480 kcal Fett 21 g Protein 29 g Kolhydrat 47 g Fibrer 8 g Tips: Vill du dra ner på kalorierna kan du låta bli den översta delen av bullen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm bullen i ugnen, dela den med en kniv, bred pesto på ena halvan.
  2. Skölj och torka ruccolasalladen och lägg hälften på pesto-brödhalvan.
  3. Ta bort det synliga fettet på parmaskinkan och lägg den tillsammans med mozzarella och tomat i skivor, den sista ruccolan och färsk basilika.
  4. Lägg sedan ihop din sandwich med det obredda locket.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.