Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Råraka med kålrabbi och chévre

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grovrivna rotfrukter blir en fin råraka som serveras med en bit chévre och färsk krydda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatis, kålrabbi och morötter. Riv grovt. Blanda med salt och svartpeppar.
  2. Platta ut till pannkaksliknande form i stekpanna, stek i olja på låg värme på båda sidor. Rårakan tar ganska lång tid att steka, räkna med minst 10 minuter på var sida.
  3. Skär upp osten och lägg skivorna ovanpå rårakan. Toppa med en färk örtkrydda.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.