Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rårakor med svartkål och fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Riktigt härliga smaker tillsammans! Vänd gärna rårakorna med hjälp av ett lock.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv potatis och morötter. Krama ur vätskan. Blanda ihop. Stek små rårakor i smör, gärna i en teflonstekpanna, ca 5 minuter per sida.
  2. Tryck till rårakan i stekpannan och låt steka tills det blir en kaka som håller ihop innan den vänds. Salta.
  3. Strimla och stek svartkålen. Salta och peppra.
  4. Strö smulad fetaost över rårakorna och servera med svartkålen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.