Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Råstekt potatis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott till kött

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatis och skiva den i tunna skivor. Häll olivoljan och matoljan i en stor stekpanna. Ta vitlöken och finhacka den , ned med den i pannan. Det ska vara mycket vitlök.
  2. Häll över den skivade potatisen i pannan och rör runt. Skruva ner värmen. Vänd runt det hela några gånger. Slå på vitvinet och lägg på ett lock.
  3. Låt det småputtra ca 10 - 15 minuter. Salta och peppra.
  4. När potatisen är mjuk så är det dags för timjan. Rikligt.
  5. Servera med kött gärna grillat.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • EKC6150 7 mars 2010

    Det här var ju en jättegod variant av råstekt potatis. Trevligt att den kunde stå och puttra för sig själv på spisen medans man grejar med annat.Det här kommer vi att laga fler gånger. Tack så mycket för receptet. Mvh Jocke

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.